Over ons

Rijschool Markus, aangenaam!

Over Rijschool Markus

Rijschool Markus is al jarenlang een geliefd adres voor het halen van je rijbewijs in Den Helder. Bij rijschool Markus vinden we het erg belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Zo weet jij of onze rijschool goed bij je past en krijgen wij goed inzicht in jouw ervaringen op het gebied van autorijden. Wil je meer weten over de mogelijkheden van rijlessen in Den Helder bij rijschool Markus? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Rijlessen in Den Helder met kwaliteit en maatwerk

Rijlessen in Den Helder en Julianadorp volgen bij een rijschool waar kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht centraal staan? Dan bent u bij rijschool Markus op het juiste adres. Met bijna 10 jaar ervaring als rijinstructeur en 15 jaar ervaring met coachen in het bedrijfsleven, staat Wilson Markus klaar om jou te helpen met het behalen van je rijbewijs!

Rijopleiding in stappen in Den Helder en Julianadorp

Bij Rijschool Markus vinden we het belangrijk altijd maatwerk te hanteren voor de leerlingen. Een van de methodes die we hiervoor gebruiken, is de Rijopleiding is Stappen (RIS). Deze methode is ontwikkeld op initiatief van rijbewijsinstantie CBR en helpt jou bij het stap voor stap behalen van je rijbewijs. Deze RIS-opleidingen hebben een fors hoger slagingspercentage dan die van de regulieren rijopleidingen. Daarbij is de kans groter dat je in een keer slaagt voor je rijbewijs. 

Actiepakket: 10 rijlessen in Den Helder voor 500 euro

Om je rijbewijs te halen is het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij je rijinstructeur. Je moet immers toch een aantal uur naast de instructeur zitten, voordat je je rijbewijs haalt. Om zeker te weten dat je een klik hebt met Wilson Markus, hebben wij nu een aantrekkelijk actiepakket: 10 rijlessen in Den Helder voor maar 500 euro!

In die eerste tien lessen kunnen we vaststellen wat jouw leerbehoeftes zijn en welke leerstijl je hebt. Daarbij kun je op deze manier goed kennismaken met de manier van lesgeven van de rijinstructeur van Rijschool Markus.

×