Rijangst

De juiste hulp en tips

Vertrouwde rijinstructeur bij rijangst

Rijinstructeur Wilson Markus heeft zowel cursussen gevolgd op het gebied van faalangst en in de trainingsmethode Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Doormiddel van deze kennis en ervaring helpt Rijschool Markus jou met het overwinnen van je angsten achter het stuur.

Tijdens de rijlessen wordt er duidelijk gecommuniceerd en geluisterd naar jouw behoeften en knelpunten, om ervoor te zorgen dat jij je ten allen tijde op je gemak voelt in de auto en het vertrouwen behoudt in je eigen kunnen. Hierdoor hoef je nooit meer te denken dat je er maar beter mee kunt stoppen

Geloof in jezelf

Het belangrijkste tijdens het autorijden is zelfvertrouwen. Je bent niet minder dan een ander en je bent instaat je doelen te behalen. Tijdens het autorijden is zelfvertrouwen van belang omdat je anders gaat twijfelen bij situaties waar je snel moet handelen. Wees niet bang om in jezelf te geloven dit is namelijk het sterkste wapen die je kunt inzetten tegen faalangst.

Hou een positieve focus

Focus op de positieve kanten. Wat zijn jouw sterke punten bij het autorijden, waar ben je nou erg goed in? Krijg je wel eens complimenten over je rijgedrag? Neem deze positieve gedachten mee bij het autorijden. Ga niet aan alles twijfelen maar geloof in je eigen krachten. Je kunt het rijexamen niet perfect afleggen, het gaat om een algemeen beeld wat de examinator van jou heeft en dat je de auto veilig kan besturen. Rijschool Markus zal je stap voor stap helpen om je rijangst te overwinnen.

×