Rijlessen Den Helder

Kwalitatieve rijlessen in Den Helder

Goede rijles in Den Helder

Rijles Den Helder volg je bij Rijschool Markus. Bij ons ben je op de juiste plek. Rijlessen volgen bij Rijschool Markus kan al voor een voordelig tarief: de eerste tien lessen volg je al voor een bedrag van 500,-. Bovendien krijg je bij afname van één van de pakketten een proefles geheel gratis.

Wij streven ernaar om iedere leerling zo goed mogelijk te helpen, hierbij letten wij op de kwaliteiten en de persoonlijkheid van de leerling en passen daar onze lesmethode op aan. Bij ons staan de wensen en behoeften van de leerling voorop.

Rijschool Den Helder

Ben je opzoek naar een rijschool waarbij je zeker weet dat je kwalitatief goede autorijlessen krijgt? Dan helpen wij jou graag met het behalen van je rijbewijs. In de afgelopen jaren hebben wij als Rijschool in Den Helder vele leerlingen mogen helpen met het behalen van hun rijbewijs. Hier zijn wij als rijschool uiteraard erg trots op.

Autorijles volgen in stappen, faalangst en opfriscursussen in Den Helder

Rijles volgen in Den Helder in stappen, met faalangst of een opfriscursus volgen? Rijschool Markus bied een breed aanbod. Naast regulieren rijlessen, bieden we onder andere ook door het CBR aangeraden Rijopleiding In Stappen (RIS), hebben we speciale aandacht voor mensen met rij- en faalangst en geven we opfriscursussen aan mensen die al een rijbewijs hebben, maar zich toch niet helemaal comfortabel voelen op de weg.

NLP gespecialiseerd

Rijinstructeur Wilson Markus is hierin gespecialiseerd door zijn achtergrond in het coachen van mensen op de werkvloer, door cursussen te volgen en dankzij zijn kennis van trainingsmethode Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Wie wil er nou niet profiteren van deze kennis tijdens jouw rijlessen in Den Helder?

×